Urmează Vama Albiţa!

Fenomenul curăţeniei în vămile devenite de-a lungul anilor fabrici de făcut bani pentru politicieni, instituţii şi partide nu se opreşte la Siret şi Stamora Moraviţa.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Urmează Vama Albiţa!

Urmează Vama Albiţa!

Acţiunea pe care o vedem desfăşurată spectaculos astăzi la televizor a început încă din vara anului trecut, aşa cum a precizat şi Traian Băsescu, şi ea vizează toate punctele vamale unde s-a constatat o situaţie materială mai mult decât înfloritoare a poliţiştilor de frontieră şi a vameşilor care-şi desfăşurau activitatea în aceste zone.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici