White&Case vine in Romania in 2007

Casa americana de avocatura White&Case, unul dintre primii zece jucatori de pe piata de profil la nivel mondial, va intra in Romania pana la sfarsitul lui 2007, au declarat pentru Business Standard surse din piata. Firma a “curtat” mai multe case locale de talie medie si mare pentru a pasi pe piata prin intermediul unui parteneriat, insa a decis ulterior stabilirea unui birou greenfield.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului White&Case vine in Romania in 2007

White&Case vine in Romania in 2007

Seful filialei locale va fi americanul Todd Shollenbarger, fost partener in cadrul firmei de avocatura Linklaters, conform surselor citate. Contactat de Business Standard, Shollenbarger a spus ca nu poate sa confirme sau sa infirme informatia. “Daca White&Case va veni sub forma unui birou greenfield, casele mari de pe piata, in special Nestor (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen - n.red.) si Musat (Musat & Asociatii - n.red.), trebuie sa fie foarte atente la personal, in special la nivel de seniori, pentru ca va fi o campanie dura de recrutare”, au declarat surse apropiate afacerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici