- Home
- Sănătate
- (09.11.2021, 21:44)
- Mihaela Ionita
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
AstraZeneca va înfiinţa o divizie pentru vaccinuri şi terapii cu anticorpi care previn COVID-19
- Vestea vine în urma revizuirii operaţiunilor de vaccinare.
- Vaccinul anti-COVID-19 creat de AstraZeneca a eşuat în timpul pandemiei.
- Compania are o terapie cu anticorpi care s-a dovedit că previne infecţia cu SARS-CoV-2.
Urmărește
785 afișări
AstraZeneca va înfiinţa o divizie pentru vaccinuri şi terapii cu anticorpi care previn COVID-19
AstraZeneca creează o divizie separată pentru vaccinuri şi terapii cu anticorpi, a declarat marţi producătorul de medicamente, pentru a se concentra pe vaccinul anti-COVID-19 şi pe dezvoltarea de tratamente pentru coronavirus, după o serie de eşecuri în timpul pandemiei, potrivit Reuters.
Noua divizie, care va fi condusă de vicepreşedintele executiv pentru Europa şi Canada, Iskra Reic, va combina echipele de cercetare şi dezvoltare, de producţie, comerciale şi medicale, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Qatarul ameninţă UE că va taia gazul. Ministrul energiei din Qatar: "Nu blufez"
„Echipa va fi dedicată vaccinului nostru COVID-19, combinaţiei noastre de anticorpi cu durată lungă de acţiune şi vaccinului nostru în curs de dezvoltare care abordează mai multe variante de interes, precum şi portofoliului nostru existent pentru bolile virale respiratorii", a precizat purtătorul de cuvânt.
Decizia de a înfiinţa o nouă afacere vine după 18 luni tumultoase pentru producătorul de medicamente, care şi-a dezvoltat vaccinul anti-COVID-19 împreună cu Universitatea Oxford.
Problemele de producţie au forţat compania să reducă livrările către Uniunea Europeană în acest an, ceea ce a determinat blocul comunitar să lanseze o contestaţie în justiţie. De asemenea, guvernele au restricţionat utilizarea sa în rândul anumitor grupe de vârstă din cauza legăturilor cu cheaguri de sânge rare, iar cererea sa de aprobare în SUA durează mai mult decât se aştepta.
Însă rezultatele pozitive ale testelor privind cocktailul său de anticorpi ca injecţie preventivă împotriva COVID-19 au dat companiei un impuls important, poziţionând-o ca potenţial furnizor atât de vaccinuri, cât şi de tratamente împotriva COVID-19.
Mişcarea indică faptul că AstraZeneca vede un viitor pentru vaccinul său anti-COVID-19 dincolo de pandemie, dar nu ar trebui să fie considerată un semn că plănuieşte o intrare pe piaţa mai largă a vaccinurilor, a declarat Nicholas Hyett, analist la Hargreaves Lansdown.
„Acest lucru ar necesita noi investiţii semnificative în cercetare şi dezvoltare, iar deocamdată nu avem niciun indiciu că acest lucru va avea loc", a spus el.
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe