15 amenzi la Marşul Bucharest Pride şi Pride Park

Jandarmii bucureşteni au dat 15 amenzi la Marşul Bucharest Pride şi Pride Park. 11 amenzi au primit contramanifestanţii.

1034 afișări
Imaginea articolului 15 amenzi la Marşul Bucharest Pride şi Pride Park

15 amenzi la Marşul Bucharest Pride şi Pride Park

Potrivit Jandarmeriei, a fost constatat şi întocmit un act de sesizare în conformitate cu legea privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare, care a fost predat poliţiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

De asemenea, au fost date 15 amenzi în valoare totală de 15.600 de lei.

Patru amenzi s-au dat pentru injurii şi refuz de legitimare, iar 11 pentru contramanifestanţi.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat legea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici