Bogdan Hossu: Vom discuta cu toţi candidaţii dacă suntem invitaţi

Preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat, miercuri, înaintea întâlnirii candidatului PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, cu liderii a cinci mari confederaţii sindicale, că sindicaliştii pe care îi reprezintă sunt dispuşi dialogului şi că vor discuta cu toţi candidaţii dacă sunt invitaţi.

Urmărește
24 afișări
Imaginea articolului Bogdan Hossu: Vom discuta cu toţi candidaţii dacă suntem invitaţi

Bogdan Hossu: Vom discuta cu toţi candidaţii dacă suntem invitaţi (Imagine: Anita Vizireanu/Mediafax Foto)

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, i-a invitat, miercuri, la sediul central al partidului, pe liderii a cinci mari confederaţii sindicale, pentru a le prezenta prevederile din programul său referitoare la mediul social.

La întâlnirea cu Mircea Geoană participă liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, preşedintele BNS, Dumitru Costin, liderul CNSLR Frăţia, Marius Petcu, Ion Popescu, de la Meridian şi Iacob Baciu, de la CSDR.

Înaintea întâlnirii, Dumitru Costin a declarat că BNS a luat, în urmă cu doi ani, decizia de a nu se mai implica în niciun fel de demersuri de natură politică, ocupându-se exclusiv de problemele sindicale. El a adăugat că participă la întâlnirea cu Geoană întrucât o consideră extrem de oportună şi şi-a exprimat speranţa ca în urma acestui dialog fiecare parte să aibă de câştigat.

La rândul său, preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a precizat, înaintea întâlnirii, că liderul PSD, Mircea Geoană, i-a învitat pe sindicalişti pentru a le prezenta proiectul pe care doreşte să îl realizeze dacă va fi ales preşedinte, cu echipa guvernamentală şi cu majoritatea parlamentară pe care doreşte să o creeze.

Hossu a spus că sindicaliştii pe care îi reprezintă sunt dispuşi dialogului şi că vor discuta cu toţi candidaţii, dacă vor fi invitaţi.

Din partea PSD, la întâlnirea cu sindicaliştii participă, pe lângă Mircea Geoană, Marian Sârbu, Ion Bazac, Dan Nica, Dan Mircea Popescu, Valeriu Steriu şi fostul sindical Matei Brătianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici