Debitul Dunării creşte, depăşind semnificativ media multianuală

  • Dunărea aduce un val de apă neobişnuit pentru această perioadă a anului.
  • Autorităţile anunţă o creştere semnificativă a debitului fluviului la intrarea în ţară.
Urmărește
163 afișări
Imaginea articolului Debitul Dunării creşte, depăşind semnificativ media multianuală

Debitul Dunării creşte, depăşind semnificativ media multianuală

Debitul Dunării la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) este, marţi, de 6400 mc/s şi va fi în creştere, peste media multianuală a lunii septembrie (3800 mc/s), spun cei de la Apele Române.

Specialiştii hidrolologi prognozează o creştere şi mai accentuată în zilele următoare. Potrivit estimărilor, până la data de 30 septembrie, debitul ar putea ajunge la o valoare de 8000 de metri cubi pe secundă, mai mult decât dublu faţă de media obişnuită pentru această perioadă.

În aval de Porţile de Fier debitele vor fi, în general, în creştere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici