Goană pe şosea. Un tânăr de 22 de ani a fost prins când conducea cu peste 150 km/h în localitate

  • Un tânăr de 22 de ani a fost prins, sâmbătă, de poliţiştii din Dâmbăviţa, în timp ce conducea cu peste 150 km/h în localitate.
  • El a rămas patru luni fără permis şi a fost amendat cu 3.300 de lei.
Urmărește
83 afișări
Imaginea articolului Goană pe şosea. Un tânăr de 22 de ani a fost prins când conducea cu peste 150 km/h în localitate

Goană pe şosea. Un tânăr de 22 de ani a fost prins când conducea cu peste 150 km/h în localitate

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au surprins sâmbătă, pe drumul naţional 72A, în interiorul localităţii Gheboieni, un tânăr de 22 de ani, în timp ce se deplasa cu viteză de 151 de km/h.

Acestuia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 120 de zile, fără a avea posibilitatea de reducerea a perioadei de suspendare.

De asemenea, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.300 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici