- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Munca pe vasele de croazieră şi cât de bine este plătită
Odată cu apropierea sezonului estival, site-urile de recrutare abundă de anunţuri de angajare pe vase de croazieră. Iar domeniul este, de ani de zile, alternativa la muncile sezoniere în agricultură în Spania sau Germania, pentru românii care vor să lucreze în străinătate. Legat de condiţiile de muncă şi de câştiguri, părerile sunt împărţite: dacă unii consideră că salariile sunt suficiente şi sunt încântaţi ca vizitează lumea, alţii spun că munca este dintre cele mai obositoare şi că nu ai timp să vezi mai nimic în oraşele în care vasele acostează.
Munca pe vasele de croazieră şi cât de bine este plătită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
În prezent, pe internet găseşti mii de anunţuri cu recrutări pentru munca pe vase de croazieră. Şi nu doar pentru chelneri sau bucătari, după cum s-ar crede.
Pe un vas de croazieră se poate face aproape orice, de la personal care să lucreze la bucătărie sau care să servească turiştii, până la fotografi, instructori de fitness sau persoane pentru entertainment.
Salariile sunt cuprinse între 800 şi 1.500 de euro
Salariile, în general, nu depăşesc 1.500 de euro, dar având în vedere că nu plăteşti cazarea şi masa, banii îţi rămân integral. De banii ăştia trebuie să munceşti însă şi până la 12 ore pe zi, şase zile pe săptămână.
"O modalitate extraordinară de a vedea lumea şi de a câştiga un salariu din muncă decentă", explică Nicolae G., pentru site-ul de recrutare Tjobs.
Citeşte mai multe despre munca pe vasele de croazieră pe www.incont.ro.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Războiul din Ucraina, ziua 1034. Zelenski cere diplomaţilor să modeleze opinia publică din străinătate cu privire la aderarea Ucrainei la NATO / Trump aşteaptă o întâlnire cu Putin pentru a încheia războiul
-
Retrospectivă 2024. Cele mai importante 10 evenimente din piaţa de capital: maxime istorice, finanţări record prin Fidelis, schimbări la ASF, vânzări din partea fondurilor de pensii, şocuri politice şi volatilitate
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
CANCAN.RO
GANDUL.RO
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 07:03
-
ieri, 23:10