Patronul Lactate Brădet propune susţinătorilor săi să înfiinţeze o nouă companie

Patronul firmei Lactate Brădet, Marius Badea, care a închis porţile unităţii după ce un lot de brânză a fost găsit contaminat cu E.Coli, propune susţinătorilor săi să înfiinţeze o nouă companie care să poarte acelaşi nume, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
10257 afișări
Imaginea articolului Patronul Lactate Brădet propune susţinătorilor săi să înfiinţeze o nouă companie

Patronul Lactate Brădet propune susţinătorilor săi să înfiinţeze o nouă companie

Într-un mesaj adresat celor care l-au susţinut de când a închis fabrica, Marius Badea scrie pe un cont de socializare: "Vreau să vă propun ceva inedit. Nu ştiu dacă se poate, dar lansez o idee şi vă rog să o analizaţi. Dumneavoastră aţi făcut din <Lactate Brădet> un brand cunoscut naţional. Eu cred că este normal ca acest nume foarte drag mie să vi-l dau Dvs. pentru că nu este meritul meu şi el trebuie să se întoarcă la cei ce l-au creat cu adevărat. Haideţi să facem un brand al românilor, un produs românesc pentru noi, să ştim cu adevărat ce mâncăm, să ştim cu adevărat că produsul are un preţ corect şi o calitate deosebită, să fim siguri că putem să-l dăm copiilor noştri şi nimeni să nu-l mai poată contesta".

Practic, Marius Badea propune crearea unei companii la care să participe toţi oamenii care doresc, fiecare cu cât doreşte.

În vederea realizăii "celei mai mari fabrici de lactate a Produsului Românesc", Marius Badea scris că pune la dispoziţie activele firmei sale, "cu bune şi cu rele".

"Rog persoanele care au studii în domeniu să ne spună dacă se poate face (compania - n.r.), total transparent", scrie Badea.

Totodată, patronul firmei Lactate Brădet a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că angajaţii fabricii nu au deocamdată motive de îngrijorare, deoarece îşi vor încasa salariile, chiar dacă nu au muncit.

"Brădetul e un brand creat de oameni şi aşa vreau să rămână! Exact cum am scris pe Facebook, mă voi consulta cu toată lumea. Voi crea, probabil, un site unde o să aştept păreri. În fucţie de acestea, voi reconstrui Lactate Brădet. Posibil va fi o altă locaţie, dar totul construit cu ajutorul susţinătorilor, astfel încât acest nume să nu mai fie terfelit de oricine doreşte. Până în momentul de faţă nu ştiu ce s-a mai întâmplat, n-am mai primit nicio veste în urma controalelor. Aştept cu sufletul la gură rezultatele", a afirmat Badea.

Acesta a adăugat că nu s-a gândit să-i dea în judecată pe cei care "i-au făcut rău".

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Brădet din Argeş, Marius Badea, declara, marţi, după ce Bacteria Escherichia Coli a fost descoperită într-un lot de brânză de vacă produsă de firmă, că închide producţia şi că nu mai crede în reabilitarea unităţii, deşi este posibil ca "ministrul să se fi grăbit să arate" spre companie.

În replică, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, afirma că dovada legăturii dintre brânza cu E.Coli de la "Lactate Brădet" şi cazurile bebeluşilor din Argeş îmbolnăviţi nu există, Ministerul Sănătăţii având datoria să finalizeze ancheta, el apreciind însă că, prin indicarea producătorului, poate a salvat alte vieţi.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dorin Mărăşoiu, declara că fermele care aprovizionau fabrica Brădet au ajuns să arunce laptele pe câmp după declaraţiile ministrului Agriculturii referitoare la infectarea cu E. Coli a unor produse ale societăţii cu capital românesc. Mărăşoiu spunea că reacţia ministrului Agriculturii a fost "nesăbuită".

Din ancheta epidemiologică a Direcţiei de Sănătate Publică Argeş a reieşit că unul din cei trei copii din Argeş, decedaţi la Spitalul Marie Curie, a consumat brânză proaspătă de vaci în cazul căreia ANSVSA a depistat bacteria Escherichia Coli.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici