Preşedintele Camerei Consilierilor în Proprietate Industrială din România este avocata Ileana Florea

Noul preşedinte al Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România este Ileana Florea, membru al Baroului Bucureşti, avocat asociat şi coordonator al diviziei de consultanţă în proprietate intelectuală a firmei de avocatură Chiuariu & Asociaţii.

Urmărește
173 afișări

Camera Naţională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România (www.patent-chamber.ro.) este o organizaţie profesională, neguvernamentală. Camerei îi revine ca principal rol asigurarea unui corp de specialişti în proprietate industrială cu o bună pregătire profesională. În prezent, Camera numără 261 de consilieri care funcţionează sub forma a 164 de agenţii, cabinete şi persoane fizice autorizate, informează casa de avocatură Chiuariu & Asociaţii..

Ileana Florea va avea un mandat de doi ani la conducerea Camerei.

Ileana Florea este avocat specializat în domeniul brevetelor de invenţie, fiind licenţiată în drept şi în medicină generală şi urmând cursuri postuniversitare organizate de Universitatea din Manchester în domeniul farmaciei industriale, cu specializare în formulări farmaceutice.

Florea este consilier în proprietate industrială şi expert tehnic judiciar autorizat pentru domeniile brevete, mărci şi desene industriale, având drept de reprezentare în faţa OSIM, OHIM şi OEB. Este membră a Baroului Bucureşti, a Camerei Naţionale a Consilierilor în Proprietate Industrială şi a
Institutului Mandatarilor Europeni (EPI).

Înainte de a se alătura echipei "Chiuariu & Asociaţii" (firma de avocatură a fostului ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu-n.r.), Ileana Florea a lucrat timp de şapte ani într-o agenţie naţională renumită de proprietate industrială şi a colaborat timp de doi ani cu una dintre firmele de avocatură de top din România, unde a asistat clienţi naţionali şi internaţionali în domeniul proprietăţii industriale, conducând cercetări preliminare autorizării unui produs nou pe piaţa farmaceutică şi asistând companii farmaceutice în aspecte privind încălcarea drepturilor ce decurg din brevetul de invenţie. Experienţa sa include elaborarea strategiilor de brevetare internatională şi de apărare a dreptului la brevet, fiind implicată in procedura de obtinere a unui brevet european, dar şi în aspecte administrative şi contencioase în legătură cu alte titluri de protecţie, precum marca, modelul de utilitate şi desenul industrial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici