Sultanul de Brunei vrea să cumpere o vilă cu 126 de camere. Reşedinţa a găzduit lideri mondiali, printre care şi Putin

Reşedinţa istorică de vară din Sardinia deţinută de fostul premier italian Silvio Berlusconi ar putea intra în proprietatea extrem de bogatului Hassanal Bolkian, scrie La Stampa.

902 afișări
Imaginea articolului Sultanul de Brunei vrea să cumpere o vilă cu 126 de camere. Reşedinţa a găzduit lideri mondiali, printre care şi Putin

Sultanul de Brunei vrea să cumpere o vilă cu 126 de camere. Reşedinţa a găzduit lideri mondiali, printre care şi Putin

Villa Certosa, a lui Silvio Berlusconi, are vedere la golful Porto Rotondo, beneficiind de o extindere de 4500 de metri pătraţi, 126 de camere şi un parc de 120 de hectare.

Reşedinţa i-a primit pe cei mai puternici bărbaţi din lume, inclusiv fostul preşedinte american George Bush, fostul premier britanic Tony Blair şi preşedintele rus Vladimir Putin.

Vila Certosa a fost scoasă la vânzare după moartea fondatorului Fininvest şi Forza Italia, la un preţ care ar putea ajunge până la 500 de milioane de euro.

O cifră uluitoare care nu-l îngrijorează însă pe cel mai longeviv sultan din lume, al cărui patrimoniu include, printre alte proprietăţi, 452 de Ferrari, 500 de Rolls Royce şi zeci de modele unice, un total de 7.000 de vehicule în valoare de 5 miliarde de dolari. 

Potrivit unor zvonuri, Bolkian, 77 de ani, a făcut deja o inspecţie la Porto Rotondo, mergând la Villa Certosa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici