Tinerii, preocupaţi de şansa de a avea o locuinţă şi un loc de muncă de calitate

Printre problemele care îi preocupă cel mai mult pe tineri se numără şansa de a avea o locuinţă şi un loc de muncă de calitate, dar şi accesul la servicii medicale de calitate, susţine Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, citând un berometru prezentat luni.

Urmărește
208 afișări
Imaginea articolului Tinerii, preocupaţi de şansa de a avea o locuinţă şi un loc de muncă de calitate

Tinerii, preocupaţi de şansa de a avea o locuinţă şi un loc de muncă de calitate

Potrivit ministrului, doi din trei tineri din România apreciază calitatea vieţii lor ca fiind bună şi foarte bună, iar aproape jumătate dintre ei spun că au simţit o schimbare pozitivă în viaţa lor în ultimii patru ani.

Printre problemele care îi preocupă cel mai mult pe tineri se numără şansa de a avea o locuinţă şi un loc de muncă de calitate, dar şi accesul la servicii medicale de calitate, arată Natalia Intotero.

Ea spune că acestea sunt o parte din rezultatele barometrului de opinie privind situaţia tineretului şi aşteptările sale.

„Tinerii au aşteptări mari de la cei care conduc România şi mă bucur că barometrul prezentat astăzi confirmă nu doar acest lucru, ci şi faptul că vocea lor este şi auzită. (...) I-am îndemnat astăzi pe tinerii prezenţi să îndrăznească să se implice şi să lupte pentru binele comunităţilor din care fac parte”, adaugă ministrul.

De asemenea, ministrul spune că a prezentat tinerilor luni şi o sinteză a sutelor de programe şi măsuri dezvoltate pentru tineri de Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici