Trafic de migranţi oprit la PTF Giurgiu. Sirieni găsiţi ascunşi în podeaua unei rulote

Zece cetăţeni sirieni au fost găsiţi de poliţiştii de frontieră din Giurgiu ascunşi în podeaua dublă a unei rulote conduse de un cetăţean din Republica Moldova.

Urmărește
667 afișări
Imaginea articolului Trafic de migranţi oprit la PTF Giurgiu. Sirieni găsiţi ascunşi în podeaua unei rulote

Trafic de migranţi oprit la PTF Giurgiu. Sirieni găsiţi ascunşi în podeaua unei rulote

La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat sâmbătă pentru a intra în ţară un cetăţean moldovean, în vârstă de 26 de ani, aflat la volanul unui autoturism cu care tracta o rulotă.

În urma controlului, poliţiştii au găsit, ascunşi în podeaua dublă a rulotei, zece persoane. S-a stabilit faptul că este vorba de cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 13 şi 49 de ani.

„Aceştia au declarat că în timp ce se aflau în Istanbul au luat legătura cu un conaţional care, împreună cu alte persoane, i-a ajutat să planifice şi să organizeze transportul ilegal până în Germania, în schimbul sumei de 12.500 euro fiecare. Până în apropierea graniţei cu Bulgaria au călătorit cu un microbuz, după care au fost preluaţi de şoferul moldovean, care urma să îi transporte până la destinaţia finală”, transmite Poliţia de frontieră.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sirieni,
podea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici