Bernadette Szocs s-a calificat în optimile de finală la Paris 2024

  • Jucătoarea româncă de tenis de masă Bernadette Szocs a reuşit marţi să se califice în optimile de finală ale probei olimpice de simplu feminin.
  • Românca a câştigat meciul din şaisprezecimile de finală, împotriva ucrainencei Margaryta Pesotska, numărul 81 mondial.
Urmărește
371 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs s-a calificat în optimile de finală la Paris 2024

Sursa foto: Facebook, Federaţia Română de Tenis de Masă

După ce fusese eliminată din proba de dublu mixt, unde a evoluat alături de Ovidiu Ionescu, Szocs a avut o evoluţie calmă. Aceasta a fost mai bună pe tot parcursul meciului împotriva ucrainencei Margaryta Pesotska, care a stat aproape tot timpul sub semnul echilibrului, trei din cele cinci seturi jucate terminându-se cu prelungiri.

În cele din urmă, Bernadette Szocs, numărul 10 mondial, s-a impus cu 4-1 (12-14, 11-5, 12-10, 14-12, 11-4).

Românca o va întâlni în optimile de finală pe austriaca Sofia Polcanova, numărul 23 mondial, finalista din acest an de la Top 16 Europa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici