Courtois va rata meciul din Liga Campionilor. Mbappé revine după absenţa din derby-ul Madridului

  • Portarul lui Real Madrid, Thibaut Courtois, va rata meciul de miercuri din Liga Campionilor, programat la Lille, din cauza unei accidentări la şold, informează BBC Sport.
  • În schimb, Kylian Mbappé revine în lot, după o uşoară problemă la coapsă.
Urmărește
41 afișări
Imaginea articolului Courtois va rata meciul din Liga Campionilor. Mbappé revine după absenţa din derby-ul Madridului

Courtois va rata meciul din Liga Campionilor. Mbappé revine după absenţa din derby-ul Madridului

Real Madrid a confirmat că belgianul a suferit o leziune la abductorul piciorului stâng în timpul egalului 1-1 cu Atletico Madrid din La Liga, disputat duminică.

Internaţionalul ucrainean Andriy Lunin este aşteptat să-l înlocuiască în poartă împotriva lui Lille, în timp ce atacantul Kylian Mbappé a revenit în echipă după ce a ratat meciul de duminică din cauza unei accidentări la coapsă.

După meciul cu Lille, campionii spanioli şi europeni vor primi sâmbătă vizita lui Villarreal, înainte de pauza internaţională.

Courtois, care a ratat cea mai mare parte a sezonului trecut din cauza unei accidentări la genunchi, a început toate cele 10 meciuri pentru Real Madrid în acest sezon.

Remiza de duminică a fost întreruptă timp de aproximativ 20 de minute la jumătatea reprizei a doua din cauza unor probleme cu publicul. Courtois s-a plâns oficialilor că fanii locali din spatele porţii sale aruncau cu obiecte pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici