Cumnatul Liei Olguţa Vasilescu le-a felicitat pe medaliatele de la Olimpiadă. Legătura dintre sportive şi Cezar Ionuţ Spînu

Cezar Ionuţ Spînu este rectorul Universităţii din Craiova, unde au studiat Roxana Anghel, Gianina Van Groningen şi Ionela Cozmiuc.

Urmărește
199 afișări
Imaginea articolului Cumnatul Liei Olguţa Vasilescu le-a felicitat pe medaliatele de la Olimpiadă. Legătura dintre sportive şi Cezar Ionuţ Spînu

Cumnatul Olguţei Vasilescu

Rectorul Cezar Ionuţ Spînu a postat pe contul de Facebook al Universităţii din Craiova un mesaj de felicitare pentru cele 3 absolvente ale UCV care au adus astăzi României medalii de argint la Paris. 

Cezar Ionuţ Spînu este soţul surorii Liei Olguţa Vasilescu, primăriţa Craiovei. Iată mesajul postat de unitatea de învăţământ din Bănie pe Facebook:

„Noi medalii pentru absolventele UCV la Jocurile Olimpice de la Paris
🥈Trei absolvente ale Universităţii din Craiova au adus onoare României şi au câştigat argintul olimpic la Paris.
➡️Este vorba despre echipa formată din Gianina Van Groningen şi Ionela Cozmiuc. Gianina este absolventă a specializării Educaţie Fizică şi Sportivă, la ciclul licenţă, iar în prezent este studentă în anul I la master. Ionela Cozmiuc a absolvit atât studiile de licenţă, cât şi de master tot în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Cele două au obţinut medalia de argint la proba de dublu vâsle feminin, categorie uşoară.
🥈Şi Roxana Anghel a urcat pe podiumul olimpic alături de coechipiera sa Ioana Vrînceanu. Cele două au obţinut argint prin barca de dublu rame. Roxana Anghel a efectuat atât studiile de licenţă, cât şi de master la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.
Felicitări, fetelor!
Suntem mândri de voi!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici