- Home
- Sport
- (23.10.2022, 17:23)
- Iulian Moşneagu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Darren Cahill, antrenorul cu care Simona Halep a scris istorie, a reacţionat la presupusul caz de dopaj
- Australianul Darren Cahill a transmis pe Instagram un mesaj în legătură cu presupusul caz de dopaj al Simonei Halep.
- Simona Halep şi Darren Cahill au lucrat împreună şase ani, perioadă în care tenismena a obţinut cele mai mari performanţe.
Urmărește
3784 afișări
Vineri, Simona Halep(31 de ani, locul 9 WTA), campioana la Roland Garros şi de la Wimbledon, a fost suspendată provizoriu din circuit după ce a picat un test anti-doping la US Open 2022, ediţie la care a pierdut în primul tur.
Darren Cahill a decis să-şi expună punctul de vedere pe Instagram.
Mesajul integral transmis de antrenor:
"Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona, aş vrea să mă adresez clar persoanei pe care o cunosc şi sportivei cu care am lucrat timp de 6 ani.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
Ucraina a executat primul asalt fără militari, doar cu drone terestre şi aeriene
-
22 decembrie 1989 - ziua fugii cu elicopterul a soţilor Ceauşescu
-
Qatarul ameninţă UE că va taia gazul. Ministrul energiei din Qatar: "Nu blufez"
În primul rând, şi cel mai important, NU există nicio şansă ca Simona să fi luat cu bună ştiinţă sau în mod intenţionat vreo substanţă de pe lista substanţelor interzise. Niciuna. Zero.
Ea este o atletă care a subliniat orice lucru care i-a fost prescris de un profesionist medical (ceea ce a fost rar) sau orice supliment pe care l-a folosit sau l-a luat în considerare. Simona a uzat des cuvintele "vă rugăm să verificaţi de două ori acest lucru, de trei ori acest lucru pentru a vă asigura că este legal, sigur şi permis. Dacă nu sunteţi sigur, nu-l iau".
Amândoi credem în programul de testare ITIA şi discutam adesea despre numărul de ori în care a fost testată, atât la turnee, cât şi la întâmplare. Ea a făcut-o fără să se plângă, având siguranţa că ştia că şi alţi sportivi sunt testaţi la fel de des. Pentru ea era important să concureze împotriva unor sportivi curaţi. Este important pentru toată lumea şi, deşi sistemul nu este perfect, funcţionează.
Integritatea Simonei este ireproşabilă, îşi respectă colegii, iubeşte jocul şi are întotdeauna picioarele bine înfipte în pământ, fiind o campioană modestă.
Am stat cu mândrie şi admiraţie în faţa persoanei care s-a maturizat, urmărind compasiunea pe care a arătat-o celorlalţi. Nu mă refer la lucrurile pe care lumea tenisului ajunge să le vadă, ci vorbesc despre bunătatea şi grija pe care foarte puţini au norocul să le experimenteze. Genul de acţiuni care sunt făcute din dragoste şi nu pentru publicitate.
Onestitatea a fost întotdeauna cea mai mare putere şi cea mai mare slăbiciune a ei. Râdeam adesea de faptul că nu ştie să joace şi nu ştie să spună o mică minciună albă. Puneţi-i o întrebare într-o conferinţă de presă şi ea va da un răspuns sincer. Îşi poartă starea de spirit pe umăr pentru ca lumea să o vadă, la bine şi la rău. Aceasta este Simo. Ceea ce vedeţi este ceea ce obţineţi. Şi-a construit o carieră şi o moştenire uimitoare făcând lucrurile pe calea cea mai grea. Aşa cum trebuie.
Acum va urma un proces care va dezvălui răspunsurile la multe întrebări. Aşa cum a spus Simona, cel mai greu meci din viaţa ei începe acum.
Eu cred în ea. Întotdeauna am crezut şi pot spune sincer că niciodată nu am crezut mai mult ca acum în această problemă. Sunt alături de Simo".
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe