Gabriela Ruse s-a calificat în semifinala turneului Challenger de la Hamburg

  • Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse s-a calificat joi în semifinala turneului de tenis de categorie Challenger de la Hamburg (Germania).
  • Românca a învins-o în sferturile de finală pe favorita gazdelor, capul de serie numărul doi, germana Tamara Korpatsch (109 WTA).
Urmărește
77 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse s-a calificat în semifinala turneului Challenger de la Hamburg

Gabriela Ruse s-a calificat în semifinala turneului Challenger de la Hamburg

Gabriela Ruse (142 WTA) s-a impus în trei seturi, cu 6-1, 4-6, 6-3, la capătul unui meci ce a durat două ore şi 39 de minute.

După un prim set în care Ruse a cedat un singur game, germana a egalat, într-un al doilea set cu un singur break, cedat de româncă la 4-4.

În setul decisiv, Ruse a reuşit un brek, pentru 3-1, pentru ca în ultimul game să salveze două mingi de break pe propriul serviciu, valorificând a patra minge de meci.

În semifinală, Ruse o va întâlni pe olandeza Arantxa Rus (101 WTA), favorita numărul 3 a turneului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici