Gigi Becali: Stoica rămâne la Steaua şi se va ocupa de ceea ce trebuia să facă

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, marţi, că Mihai Stoica va rămâne în club, dar nu va mai sta pe banca tehnică a echipei odată cu numirea lui Sorin Cârţu ca antrenor principal şi a precizat că managerul general se va ocupa "de ceea ce trebuia să facă".

Urmărește
23 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Stoica rămâne la Steaua şi se va ocupa de ceea ce trebuia să facă

Gigi Becali: Stoica rămâne la Steaua şi se va ocupa de ceea ce trebuia să facă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Cârţu nu-şi mai aduce aminte ce discuţii a avut cu Stoica. El (n.r. - Stoica) are nişte obiecţiuni, dar nu luam antrenor care să-i placă lui MM. Am luat antrenor şi gata! Dacă vrea să accepte... Nu poate să pună condiţii patronului. Dar va rămâne în club, însă nu va mai sta pe bancă, se va ocupa totuşi de ceea ce trebuia să facă. Vedem. Nu ştiu. Eu cred că se va împăca repede cu Sorin şi se va rezolva şi problema asta. Acum pleacă să vadă un atacant sau doi, pentru că ne pregătim pentru la vară", a spus Becali, care a adăugat că nu a vorbit recent cu Stoica.

Finanţatorul stelist spune că noul antrenor are ca obiectiv îmbunătăţirea jocului echipei, dar vor conta şi rezultatele obţinute.

"Cu Sorin ne-am înţeles repede. Obiectivul este jocul echipei. Asta e cel mai important lucru ca să continuăm. Suma e mai mult de obiectiv, pentru că Sorin nu vine să ia banii la vrăjeală, ci numai în funcţie de obiectiv. Eu cred că este un bun antrenor, am vrut de mult timp să-l iau, dar nu a vrut Dumnezeu. Poate a vrut acum în Post. Poate până de Paşte suntem pe locul I", a precizat Becali.

Întrebat pe cine va pune căpitan la echipă, Cârţu abia a apucat să spună că, de obicei, vestiarul alege, fiind întrerupt de Becali: "Are căpitan, nu v-am zis că Bicfalvi e căpitan? Cârţu nu schimbă căpitanul. Ce, antrenorul pune căpitanul? Dacă el vrea, poate să vină să spună că «p-ăsta îl pun căpitan» după vreo 2-3 etape. Acum am pus unul, nu poate să vină să-l schimbe pe loc, că sunt patron, nu? Dar dacă vine el şi zice că este benefic să schimbe căpitanul, îi spun să-l schimbe."

Sorin Cârţu a fost numit, marţi, la conducerea tehnică a echipei Steaua, în locul lui Marius Lăcătuş, care a demisionat, luni, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Luni, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat că va pleca de la gruparea din Bulevardul Ghencea dacă patronul Gigi Becali îl va numi antrenor al echipei pe Sorin Cârţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici