În timp ce joacă fotbal la arabi, Firmino a devenit pastor religios în Brazilia

Împreună cu soţia Larissa Pereira, fostul jucător de la Liverpool, legitimat în Arabia Saudită, este pastorul unei biserici evanghelice pe care au fondat-o în Maceio, Brazilia.

124 afișări
Imaginea articolului În timp ce joacă fotbal la arabi, Firmino a devenit pastor religios în Brazilia

În timp ce joacă fotbal, Firmino a devenit pastor religios

Fotbalistul Roberto Firmino a decis să se dedice în totalitate religiei, pentru a mărturisi Cuvântul lui Dumnezeu, devenind preot, mai precis pastor.

Firmino nu are încă 34 de ani, îi va împlini în octombrie, iar oraşul în care a decis să devină pastor este cel natal, Maceiò, capitala Alagoas, la nord-estul Braziliei.

După 8 sezoane la Liverpool, din 2023, sud-americanul este atacantul central al celor de la Al Ahli, formaţie saudită din Jeddah.

Mulţi foşti fotbalişti au decis să urmeze alte căi decât cele ale fotbalului, cum ar fi Tim Wiese, care s-a apucat de lupte după ce a fost portar la Hoffenheim.

Firmino va fi un pastor religios şi va avea funcţia de ministru de cult cu sarcina de a conduce spiritualitatea în comunitatea sa, iar acest lucru i-ar putea compromite viitorul la Al-Ahli.

În Arabia Saudită este practic imposibil să îndeplineşti îndatoririle unui pastor. Are contract cu Al-Ahli până în 2026.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici