Kuyt, indisponibil pentru meciul cu România

Atacantul Dirk Kuyt va fi indisponibil la meciurile pe care naţionala Olandei le va disputa în compania României şi Sloveniei, în preliminariile Campionatului European din 2008, din cauza unei accidentări la un tendon, a anunţat, luni, Federaţia Olandeză de fotbal (KNVB).

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Kuyt, indisponibil pentru meciul cu România

Kuyt, indisponibil pentru meciul cu România

Atacantul echipei Liverpool a fost înlocuit de atacantul formaţiei PSV Eindhoven, Danny Koevermans.

Olanda şi România se întâlnesc, sâmbătă, la Constanţa, de la ora 20.15, în timp ce, la 17 octombrie, olandezii joacă în compania Sloveniei, iar românii întâlnesc Luxemburgul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici