Maradona se află în vizită oficială în Africa de Sud

Selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, a sosit, luni, în Africa de Sud, acesta fiind prima sa deplasare oficială după expirarea suspendării, la 15 ianuarie, pentru a vizita locul de cantonament al echipei sale în timpul turneului final al Cupei Mondiale.

Urmărește
16 afișări
Imaginea articolului Maradona se află în vizită oficială în Africa de Sud

Maradona se află în vizită oficială în Africa de Sud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La sosirea în Africa de Sud, Maradona, înconjurat de mai mulţi colaboratori, a refuzat să discute cu reprezentanţii presei. În schimb, le-a făcut acestora semne cu mâna şi le-a spus "Mulţumesc".

Selecţionerul era îmbrăcat sport şi a ieşit din aeroport sub escorta poliţiştilor. Fostul jucător va inspecta cantonamentul de la Pretoria, stadionul "Soccer City" din Johannesburg (unde vor avea loc, printre altele, meciul de deschidere şi finala), dar şi mai multe şcoli, vizita urmând a se încheia vineri.

Maradona nu este disponibil pentru interviuri sau pentru conferinţe de presă în Africa de Sud, conform reprezentanţilor Comitetului Local de Organizare (LOC) al turneului final.

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) l-a sancţionat, la 15 noiembrie, pe Diego Maradona, cu două luni de suspendare, pentru insulte proferate la finalul meciului Uruguay - Argentina (scor 0-1), disputat în 14 octombrie, în urma căruia formaţia sa a obţinut calificarea la turneul final al Cupei Mondiale. Această suspendare a fost aplicată în toate activităţile referitoare la fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici