Niculescu trece de Dulgheru şi se califică în turul trei la US Open

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 70 WTA, a învins-o, miercuri, pe compatrioata sa, Alexandra Dulgheru, locul 49 WTA, în turul doi la US Open şi s-a calificat în runda a treia a ultimului turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Urmărește
225 afișări
Imaginea articolului Niculescu trece de Dulgheru şi se califică în turul trei la US Open

Niculescu trece de Dulgheru şi se califică în turul trei la US Open

Monica Niculescu a dispus de Dulgheru, cu scorul de 6-3, 6-0, după un meci care a durat o oră şi 20 de minute.

Niculescu o va întâlni în turul trei pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, cap de serie numărul 27, care a dispus, tot miercuri, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, de americanca Madison Keys.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici