Rapid-FC Nurnberg, 0-0 în prima manşă a turului I a Cupei UEFA

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, în deplasare, în compania formaţiei germane FC Nurnberg, în prima manşă a turului întâi al Cupei UEFA.

3 afișări
Imaginea articolului Rapid-FC Nurnberg, 0-0 în prima manşă a turului I a Cupei UEFA

Rapid-FC Nurnberg, 0-0 în prima manşă a turului I a Cupei UEFA

În minutul 19, Kristiansen s-a lovit la cap şi a evoluat pe durata primei reprize cu un bandaj, la care a renunţat în repriza a doua.

Galeria nemţilor a prezentat o coregrafie din cartoane albe, negre şi roşii, care încadrau un avion imens. De asemenea, opt steaguri uriaşe au fost duse pe gazon şi au fost puse la mijlocul terenului. Galeria Rapidului a aplaudat imnul gazdelor şi coregrafia realizată de suporterii nemţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici