Robert Glinţă, ca peştele în apă la Europenele de la Budapesta

  • Sportivul nostru s-a calificat azi în finala de mâine a probei de 50 m spate.
  • Glinţă este calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Urmărește
158 afișări
Imaginea articolului Robert Glinţă, ca peştele în apă la Europenele de la Budapesta

Robert Glinţă, ca peştele în apă la Europenele de la Budapesta

Înot: Robert Glinţă, calificat în finala probei de 50 m spate, la Europenele de la Budapesta

Înotătorul român Robert Andrei Glinţă s-a calificat, luni, în finala probei de 50 m spate la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta.

Glinţă, sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost înregistrat cu al doilea timp în serii, 24 sec 51/100, după rusul Kliment Kolesnikov (24 sec 23/100), iar în semifinale a fost cronometrat cu al treilea timp, 24 sec 57/100, după Kolesnikov, care a stabilit un nou record european, cu 23 sec 93/100 (îi aparţinea vechea performanţă - 24 sec 00/100 - din 2018), şi după grecul Apostolos Christou, 24 sec 49/100.

Finala va avea loc marţi seara (ora 20:18)

Bianca Andreea Costea a încheiat cu al 46-lea timp în serii la 50 m liber feminin (26 sec 13/100).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici