Triatlonistul român Felix Duchampt, locul 50 în proba olimpică de la Paris 2024

  • Triatlonistul Felix Duchampt, reprezentant al României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a terminat cursa olimpică de miercuri pe locul 50.
  • Cursa de triatlon a fost amânată de două ori, din cauza faptului că apele Senei nu erau considerate sigure pentru înot.
Urmărește
78 afișări
Imaginea articolului Triatlonistul român Felix Duchampt, locul 50 în proba olimpică de la Paris 2024

Triatlonistul român Felix Duchampt, locul 50 în proba olimpică de la Paris 2024

Ploile abundente din weekend au dus la o calitate a apei improprie pentru înot în apele Senei, motiv pentru care, atât cursa feminină, cât şi cea masculină, au fost amânate, iniţial, cursa fiind programată pentru ziua de luni.

Felix Duchampt a parcurs celei trei probe, înot 1500 metri, ciclism 40 kilometri şi alergare pe şosea 10 kilometri, desfăşurate în Paris, cu timpul de o oră, 49 de minute şi 40 de secunde.

Românul de origine franceză a terminat pe locul 50, ultimul dintre triatloniştii care au încheiat cursa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici