Potrivit Nottingham Post, unul dintre obiectivele acestei cercetări este de a afla cum conţinutul de alcool şi timpul pot afecta aromele în bere. Pentru a răspunde la aceste întrebări, aceştia recrutează şi antrenează oameni pentru a putea identifica mirosuri şi arome specifice. Industria berii încearcă să înveţe mai multe pentru a îmbunătăţi calitatea ingredientelor, procesele de fabricare a berii şi, în cele din urmă, berea.
După antrenament, degustătorii de bere vor putea identifica o aromă de cafea într-o bere neagră, vor detecta malţul într-un ale sau vor simţi mirosul de pin dintr-o bere care foloseşte hamei Mosaic. Nu numai că aceşti degustători profesionişti de bere vor răspunde la întrebările unor cercetători, dar vor afla exact ce mirosuri şi arome se află în halba lor.
CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI
Citeşte şi: Eşec uriaş în medicină: un tratament revoluţionar împotriva cancerului a dat greş şi a fost oprit după ce a provocat decesul unui pacient
Citeşte şi: Soarele s-a dezlănţuit: au avut loc două explozii de proporţii, una dintre ele fiind cea mai puternică din ultimii 11 ani. Când ar putea ajunge radiaţiile pe Pământ
Citeşte şi: Cele mai noi detalii despre iPhone 8. La ce preţ poate fi cumpărat smartphone-ul Apple ce va fi lansat săptămâna viitoare
Citeşte şi: Experţi care cercetează viaţa extraterestră au detectat semnale radio misteriose, dintr-o galaxie aflată la 3 miliarde de ani lumină de Pământ
Citeşte şi: Catacombele din spatele Samsung: o poveste despre corupţie, nepotism şi stalinism sud-coreean perfecţionat pentru lumea de business
Citeşte şi: Câştigă zeci de mii de euro făcând planuri alimentare pentru vegetarieni şi vegani. Povestea româncei care oferă meniuri personalizate pentru cei care vor să treacă la o altfel de dietă
Citeşte şi: OMS: 25% din cazurile de cataractă pot fi cauzate de expunerea la UV. Anual 3,2 milioane de oameni îşi pierd vederea din cauza radiaţiilor/ Pericolul din faţa laptopului si a telefonului mobil