Carnivor în weekend, vegetarian în rest - Flexitarianismul, trend culinar 2017

Poţi consuma carne doar în weekend, de exemplu, iar în restul săptămânii adopţi un regim lejer vegetarian. Ăsta este flexitarianismul, dieta predominant vegetariană. Va fi unul dintre trendurile culinare ale anului 2017 - story gustarte.ro

Urmărește
1053 afișări
Imaginea articolului Carnivor în weekend, vegetarian în rest - Flexitarianismul, trend culinar 2017

Carnivor în weekend, vegetarian în rest - Flexitarianismul, trend culinar 2017

Mişcarea este deja una populară şi intens promovată de câţiva ani de către vedetele de la Hollywood sau chefi celebri precum Jamie Oliver care militează pentru acţiuni ca Meat-Free Monday. "Meat Free Monday este cea mai potrivită ocazie pentru a te focusa pe varietatea de legume, pe gustul, textura şi savuroasele preparate pe care le poţi pregăti cu ele", declară Jamie Oliver. Detalii:

http://www.gustarte.ro/gusta-stirile/flexitarianismul-trendul-culinar-al-anului-2017-16021933

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici