Prima pagină » Ştiinţă-Sănătate » Carnivor în weekend, vegetarian în rest – Flexitarianismul, trend culinar 2017

Carnivor în weekend, vegetarian în rest – Flexitarianismul, trend culinar 2017

Poţi consuma carne doar în weekend, de exemplu, iar în restul săptămânii adopţi un regim lejer vegetarian. Ăsta este flexitarianismul, dieta predominant vegetariană. Va fi unul dintre trendurile culinare ale anului 2017 - story gustarte.ro
Carnivor în weekend, vegetarian în rest - Flexitarianismul, trend culinar 2017

Mişcarea este deja una populară şi intens promovată de câţiva ani de către vedetele de la Hollywood sau chefi celebri precum Jamie Oliver care militează pentru acţiuni ca Meat-Free Monday. „Meat Free Monday este cea mai potrivită ocazie pentru a te focusa pe varietatea de legume, pe gustul, textura şi savuroasele preparate pe care le poţi pregăti cu ele”, declară Jamie Oliver. Detalii:

http://www.gustarte.ro/gusta-stirile/flexitarianismul-trendul-culinar-al-anului-2017-16021933