Ouă în coajă
Sub nicio formă nu trebuie să încerci să fierbi un ou la microunde. Pe măsură ce oul se va încălzi, presiunea din interior va creşte şi în cele din urmă va exploda.
Ardei iute
Capsaicina, substanţa care determină iuţeala ardeiului iute, se vaporizează când este supusă la temperaturile înalte din cuptorul cu microunde. Ardeiul nu va exploda, dar cu siguranţă vaporii rezultaţi ar trebui evitaţi pe cât posibil?
Cană cu apă
Poate părea normal să încălzeşti la microunde o cană cu apă pentru ceai. Problema este că se va supraîncălzi fără ca apa să fiarbă şi atunci când vei amesteca se poate sparge.
CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI
Citeşte şi: CSID.RO: Nutriţionist: Dacă nu ai obiceiul de a lua micul dejun, ritmul meselor se dezechilibrează
Citeşte şi: Statistică alarmantă | Dr. Alexandru Bucur: Peste 500 de români au fost diagnosticaţi, anul trecut, cu cancer oral
Citeşte şi: Este oficial: iPhone X a ajuns în România. Când veţi putea cumpăra noul smartphone de la Apple
Citeşte şi: Pastele care te apără de infarct: Au rol de by-pass natural şi ar putea evita tratamentul chirurgical
Citeşte şi: Descoperirea ŞOCANTĂ făcută de cercetători în Groapa Marianelor, cel mai adânc loc de pe Terra, la 11 km sub apă. Au…
Citeşte şi: Când trebuie să îşi scoţi MĂSEAUA de minte. Cum putem scăpa de durerea atroce şi ce complicaţii pot apărea