Ce NU trebuie să încălzeşti în cuptorul cu microunde. Surprizele ar putea fi extrem de neplăcute. Poate fi chiar PERICULOS

Cuptorul cu microunde poate fi un ajutor extrem de util în orice gospodările, dar sunt anumite alimente care chiar n-ar trebui încălzite prin această metodă, iar acest lucru nu se specifică pe instrucţiunile de utilizare.

Urmărește
2500 afișări
Imaginea articolului Ce NU trebuie să încălzeşti în cuptorul cu microunde. Surprizele ar putea fi extrem de neplăcute. Poate fi chiar PERICULOS

Ce NU trebuie să încălzeşti în cuptorul cu microunde. Surprizele ar putea fi extrem de neplăcute. Poate fi chiar PERICULOS

Ouă în coajă

Sub nicio formă nu trebuie să încerci să fierbi un ou la microunde. Pe măsură ce oul se va încălzi, presiunea din interior va creşte şi în cele din urmă va exploda.

Ardei iute

Capsaicina, substanţa care determină iuţeala ardeiului iute, se vaporizează când este supusă la temperaturile înalte din cuptorul cu microunde. Ardeiul nu va exploda, dar cu siguranţă vaporii rezultaţi ar trebui evitaţi pe cât posibil?

Cană cu apă

Poate părea normal să încălzeşti la microunde o cană cu apă pentru ceai. Problema este că se va supraîncălzi fără ca apa să fiarbă şi atunci când vei amesteca se poate sparge.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici