PSD acuză PRU că deţine baza de date a susţinătorilor lui Ponta la prezidenţiale şi o foloseşte ca armă anti-PSD

Social-democraţii acuză Partidul România Unită (PRU) că ''ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD'' printr-o campanie adresată celor din baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014.

727 afișări
Imaginea articolului PSD acuză PRU că deţine baza de date a susţinătorilor lui Ponta la prezidenţiale şi o foloseşte ca armă anti-PSD

PSD acuză PRU că foloseşte baza de date a susţinătorilor lui Ponta la prezidenţiale ca armă anti-PSD

''Observând entuziasmul cu care PRU a demarat o campanie de comunicare, prin intermediul telefoniei mobile şi a internetului, doresc să lansez un îndemn călduros către conducerea PRU şi către cei care execută această campanie de comunicare, să respecte legea referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi să folosească cu atenţie baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014. Faptul că am primit semnale de la mai mulţi tineri simpatizanţi şi susţinători ai PSD referitor la mesajele primite în ultimul timp din partea Partidului România Unită, mă face să solicit public ca această campanie de comunicare electronică care ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD să ia sfârşit'', a transmis liderul TSD, Gabriel Petrea, prin intermediul unui comunicat de presă.

El s-a arătat convins că ''un partid într-o creştere fulminantă, precum PRU, dispune de suficiente mijloace pentru a-şi construi singur o bază de date pe care să o folosească pentru campaniile sale de comunicare''.

''Când îţi propui un scor de 15%, trebuie să dispui de o vastă şi sofisticată maşinărie de comunicare şi de cunoştinţe foarte temeinice asupra celor cărora te adresezi. Altfel, plagiind ceea ce s-a
întâmplat într-o campanie precedentă, nu cred este calea de urmat, pentru că este şi ineficient şi este şi lipsit de respect faţă de cetăţeni'', a conchis social-democratul.

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a făcut joi un apel la omologii săi de la PSD şi ALDE pentru a se alătura demersului de demitere a Guvernului Cioloş pe care formaţiunea sa intenţionează să-l demareze săptămâna viitoare, acuzându-i totodată că ''mimează opoziţia''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici