Apple a decis data de lansare a iPhone 16

  • Gigantul Apple a anunţat oficial data de lansare pentru noua gamă iPhone 16.
  • Telefoanele ar putea beneficia de ecrane mai mari, dar şi de funcţiile Apple Intelligence.
Urmărește
7830 afișări
Imaginea articolului Apple a decis data de lansare a iPhone 16

Apple a decis data de lansare a iPhone 16

Apple a anunţat că lansarea oficială a gamei iPhone 16 va avea loc pe 9 septembrie 2024, la ora 20:00 (ora României), la Steve Jobs Theater din Apple Park, potrivit The Verge.

Evenimentul, intitulat „It’s Glowtime”, este aşteptat să dea detalii despre noua gamă de iPhone 16.

Se anticipează că iPhone 16 şi 16 Plus vor veni cu un nou sistem de camere, dispus vertical pe partea din spate, o schimbare de design semnificativă.

Modelele iPhone 16 Pro şi 16 Pro Max ar putea beneficia de ecrane mai mari, păstrând în acelaşi timp cele trei camere. De asemenea, se vehiculează introducerea unei noi culori, bronz, pentru modelele Pro.

Toate cele patru modele din gama iPhone 16 ar urma să fie echipate cu butonul Action Button, o caracteristică prezentă anterior doar pe iPhone 15 Pro.

În plus, există zvonuri privind un nou buton dedicat capturii foto şi video, deşi nu este clar dacă acesta va fi exclusiv pe modelele Pro sau pe toate.

Este de aşteptat ca inteligenţa artificială şi funcţiile Apple Intelligence să joace un rol cheie, gama iPhone 16 fiind compatibilă cu aceste funcţii.

Totodată, Apple ar putea lansa şi Apple Watch Series 10, precum şi două versiuni noi de AirPods.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici