Google restricţionează crearea de noi conturi pentru utilizatorii din Rusia

  • Google a restricţionat crearea de noi conturi pentru utilizatorii din Rusia.
  • Anunţul a fost făcut de Ministerul rus al Dezvoltării Digitale, citat de agenţiile de presă de stat ruseşti.
Urmărește
91 afișări
Imaginea articolului Google restricţionează crearea de noi conturi pentru utilizatorii din Rusia

Google restricţionează crearea de noi conturi pentru utilizatorii din Rusia

Gigantul Google, deţinut de compania Alphabet, a restricţionat posibilitatea utilizatorilor din Rusia să îşi creeze conturi noi, scrie agenţia Reuters.

„Ministerul confirmă că Google a restricţionat crearea de noi conturi”, a declarat ministerul, citat de Interfax.

Totodată, ministerul Dezvoltării Digitale din Rusia a recomandat utilizatorilor de servicii Google „să creeze copii de rezervă ale datelor lor şi să treacă la utilizarea unor metode alternative de autentificare cu doi factori sau la platforme interne”.

Google se află sub presiune în Rusia de mai mulţi ani, mai ales pentru că nu a eliminat conţinutul pe care Moscova îl consideră ilegal şi pentru că a blocat canalele YouTube ale mass-mediei şi ale personalităţilor publice ruse odată cu debutul invaziei Rusiei în Ucraina.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici