Instagram lansează conturi pentru adolescenţi: Controlul parental, esenţial

Meta introduce funcţii avansate de confidenţialitate şi control parental pentru conturile Instagram ale utilizatorilor sub 18 ani.

Urmărește
92 afișări
Imaginea articolului Instagram lansează conturi pentru adolescenţi: Controlul parental, esenţial

Instagram lansează conturi pentru adolescenţi: Controlul parental, esenţial

Meta a anunţat marţi o schimbare de proporţii a politicilor de confidenţialitate şi siguranţă pe Instagram pentru utilizatorii sub 18 ani, scrie Reuters.

Toate conturile de acest tip vor fi automat transformate în conturi „Teen Accounts”, setate implicit să fie private.

Utilizatorii vor putea fi contactaţi doar de conturi pe care le urmăresc deja, iar conţinutul sensibil va fi limitat la cel mai restrictiv nivel disponibil.

Pentru utilizatorii sub 16 ani, orice modificare a setărilor va avea nevoie de aprobarea unui părinte, iar părinţii vor primi un set de instrumente pentru a monitoriza interacţiunile copiilor lor pe platformă şi pentru a limita timpul petrecut online.

De asemenea, utilizatorii vor primi notificări pentru a închide aplicaţia după 60 de minute petrecute zilnic, iar conturile vor dispune de un mod „Sleep” care va opri notificările pe timpul nopţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici