- Home
- Tehnologie
- BUCUREŞTI, (30.04.2024, 11:09)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Parola 12345 a fost interzisă. Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri
- Guvernul britanic a introdus noi reglementări care vizează creşterea securităţii telefoanelor, interzicând parolele slabe precum „admin" sau „12345".
- Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri şi atacurile cibernetice tot mai frecvente.
Urmărește
723 afișări
Parola 12345 a fost interzisă. Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri
Tehnologia care vine cu parole slabe, cum ar fi „admin” sau „12345”, va fi interzisă în Marea Britanie, în conformitate cu noile legi care prevăd că toate dispozitivele inteligente trebuie să îndeplinească standarde minime de securitate.
Măsurile de protecţie a consumatorilor împotriva hacking-ului şi a atacurilor cibernetice intră în vigoare luni, a anunţat Departamentul pentru Ştiinţă, Inovare şi Tehnologie, conform The Guardian.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Răspunde Guvernul Ciolacu 2 așteptărilor TALE, ca administrator al României în 2025? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Ilie Bolojan: Crin Antonescu este susţinut de PNL pentru a fi candidatul coaliţiei de guvernare la Preşedinţie
-
Schimbare tactică a ruşilor. Experţii cred că armata lui Putin a rămas fără echipamente
-
Polonia urmează modelul Lituaniei şi stabileşte planuri de evacuare în masă în caz de război sau dezastre naturale
Asta înseamnă că producătorii de telefoane, televizoare şi sonerii inteligente, printre altele, sunt acum obligaţi din punct de vedere legal să protejeze dispozitivele conectate la internet împotriva accesului infractorilor cibernetici, iar utilizatorii sunt invitaţi să schimbe orice parolă obişnuită.
Autorităţile britanice speră că noile măsuri vor ajuta clienţii să aibă încredere în cumpărarea şi utilizarea produselor, într-o perioadă în care consumatorii şi întreprinderile sunt atacate de hackeri într-un ritm tot mai alert.
Ministrul ştiinţei şi tehnologiei, Jonathan Berry, a declarat: „Pe măsură ce viaţa de zi cu zi devine din ce în ce mai dependentă de dispozitivele conectate, ameninţările generate de internet se multiplică şi devin şi mai mari. Începând de astăzi, consumatorii vor fi mai liniştiţi că dispozitivele lor inteligente sunt protejate de infractorii cibernetici, deoarece introducem legi în premieră mondială care vor garanta că viaţa privată, datele şi finanţele lor personale sunt în siguranţă. Ne-am angajat să facem din Regatul Unit cel mai sigur loc din lume în care să fii online, iar aceste noi reglementări marchează un salt semnificativ către o lume digitală mai sigură”.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Crin Antonescu își suspendă candidatura la prezidențiale și acuză Coaliția PSD-PNL-UDMR că l-a lăsat „singur în campanie”
Citește pe www.zf.ro: Dragoş Damian, Terapia Cluj: No, amu gata! Gata cu văicăreala, cu bocetele şi cu plânsetele! Sunteţi oameni de afaceri puternici, va faceţi de ruşine! Hai, la muncă în 2025, avem multă treabă!
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: Compania Meta (Facebook, Instagram) raportează rezultatele peste aşteptări, dar previziunile dezamăgitoare trag în jos acţiunile cu 15%
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
SUA afirmă că Putin nu va renunța la Ucraina. Care sunt șansele unui acord de încetare a focului în 2025
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Ce trebuie să faci ca să ai succes în 2025? Un psihoterapeut a dezvăluit cinci lucruri pe care le poţi face în orice perioadă a anului. De ce nu funcţionează dorinţe precum „să pierd 5 kilograme” sau „să economisesc 10.000 de lei”
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe