S-a lansat NeoTech, un nou proiect cripto românesc. Cât este preţul de pornire

NeoTech, un nou start-up românesc în domeniul criptomonedelor, a lansat la sfârșitul săptămânii trecute pe piață platforma digitală neotech.finance, prin care oferă acces investitorilor la achiziția monedei virtuale (simbol NEOT) în faza de presales.

Urmărește
12701 afișări
Imaginea articolului S-a lansat NeoTech, un nou proiect cripto românesc.  Cât este preţul de pornire

S-a lansat NeoTech, un nou proiect cripto românesc. Cât este preţul de pornire

Contractul inteligent este dezvoltat pe platforma Binance Smart Chain, fiind avute în vedere integrări accelerate cu alte infrastructuri blockchain, prin punți de legătură. Prețul de pornire este de 0.25 USD până la data de 10 noiembrie, urmând ca în a doua lună să fie ajustat la 0.50 USD. În a treia lună va deveni 0.75 USD, în anticiparea listării avantajoase pe piețele de tranzacționare descentralizată.

În primul trimestru al anului 2022 contractul inteligent va trece la etapa de vânzare publică pe o serie de platforme de trading internaționale. NEOT are un total token supply de 250 milioane de unități care vor fi distribuite în mod echitabil în vederea susținerii proiectului. NeoTech pune la dispoziție investitorilor un Whitepaper detaliat, accesibil pe site-ul platformei neotech.finance.
 
“Dorim ca prin acest token să oferim oportunități de investiții smart atât pentru români, cât și pentru investitori la nivel mondial. Vorbim, în ultimii ani, din ce în ce mai mult despre digitalizare și orașe inteligente și constatăm o dezvoltare exponențială post-pandemie în acest domeniu. Cu siguranță tehnologia blockchain, aplicată soluțiilor de digitalizare de tip Smart City, va revoluționa modul în care se vor dezvolta orașele noastre,” a declarat Doru Borșan, CEO NeoTech.
 
Contractul inteligent a fost conceput cu o utilitate în piața reală. Pe viitor, el va putea fi utilizat în achiziționarea serviciilor Smart Cities Technologies SE (în România prin NeoTech City), companie din domeniul tehnologiilor digitale smart city și a inteligenței artificiale. Planurile pe termen scurt și mediu sunt integrarea tehnologiilor NFT (non-fungible tokens) dezvoltate intern, oferirea unei platforme integrate incluzând un portofel digital și o bursă proprie de tranzacționare a tehnologiilor create.
 
“Nu doar pentru România, ci pentru lumea întreagă, tehnologiile și proiectele de tip ‘smart city’ sunt prioritare. Pandemia a accelerat digitalizarea și din ce în ce mai multe zone din sectoarele public și privat dezvoltă și implementează ecosisteme creativ-inteligente. Suntem într-o rețea mondială, cu proiecte și finanțări de miliarde de euro. România este pe aliniamentul smart și salut NEOT, prima criptomonedă cu o extensie puternică și aplicabilitate reală în tehnologii care azi aduc plus valoare atâtor comunități din România și din străinătate”,a declarat Ioan Gâf Deac, Smart City Strategy Expert.
 
Fondatorul NeoTech este Doru Borșan, un om de afaceri român, premiat drept „CEO of the year” la Gala Premiilor Smart City Industry din 2018. Acesta a înființat compania Smart Cities Technologies SE cu sediul în Munchen, Germania, cu un capital social de 15 milioane de Euro. Compania își propune dezvoltarea activității în perioada următoare și extinderea operațională la nivel global. Necesitatea implementării tehnologiilor digitale Smart City a devenit o prioritate a vieții cotidiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici