- Home
- Tehnologie
- (01.04.2023, 15:38)
- Ana Cohut
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Selfie-uri AI dezvăluie cum ar fi arătat fotografiile lui Iisus şi ale altor figuri istorice
Un bărbat a folosit inteligenţa artificială pentru a-şi imagina cum ar arăta portretele figurilor istorice celebre dacă ar putea face selfie-uri.
Urmărește
2103 afișări
Selfie-uri AI dezvăluie cum ar fi arătat fotografiile lui Iisus şi ale altor figuri istorice
Duncan Thomsen, în vârstă de 53 de ani, a recreat imagini din Bătălia de la Waterloo, curtea Cleopatrei şi Cina cea de Taină.
El a surprins în fotografii şi portretele lui Henric al VIII-lea, Regina Elisabeta I şi soldaţii de la Agincourt.
Duncan, un editor de film independent din Brighton, crede că este prima persoană care foloseşte inteligenţa artificială în acest scop - şi a spus că rezultatele sunt „hilare”, scrie The Sun.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cum te menții în formă de sărbători? Antrenor de fitness: „Dacă mâncăm cumpătat, nu o să dezvoltăm probleme, nu o să ne îngrășăm”
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
El a spus: „AI este o tehnologie de ultimă oră. Am petrecut o lună elaborând o formulă de sugestii, limbaj şi elemente fotografice pentru a oferi fotografiilor acest efect de „selfie”. Rezultatele sunt hilare şi toţi cei cărora le-am împărtăşit munca mea nu pot să creadă cât de reale arată cu adevărat imaginile. I-am făcut Cleopatra, regina Elisabeta I, Henric al VIII-lea, Iisus şi multe altele”.
Inteligenţa Artificială răspunde la solicitările şi comenzile stabilite de utilizator şi creează imagini prin referire la miliarde de imagini online.
Duncan foloseşte software-ul Midjourney, prin aplicaţia Discord, pentru a-şi realiza propriile selfie-uri istorice fotografice.
Poate fi un proces de programare lung, deoarece AI cere utilizatorilor să-i spună exact ce trebuie să facă şi necesită „descriere absolută”, a spus el.
Duncan crede că tehnica sa ar putea fi folosită pentru a preda istoria în şcoli.
El a spus: „Această tehnologie ar putea fi folosită în şcoli ca o nouă modalitate de a preda şi de a implica copiii cu istoria lumii - este ca şi cum ai călători în timp fără o maşină a timpului. Poţi cere AI să fie precisă din punct de vedere istoric şi apoi poate face referire la orice, oriunde, peste tot - asta este frumuseţea. Am avut un ochi pentru imagine prin munca mea de zi cu zi şi am fost norocos să am lucrat cu nişte oameni foarte grozavi. Mi-a permis să fac referinţe încrucişate la tot ce am lucrat şi să-mi explorez imaginaţia fără limite, iar acesta este rezultatul!”
Citește pe alephnews.ro: PSD, PNL și UDMR își împart ministerele. Cine conduce România?
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Blake Lively a depus o plângere legală împotriva lui Justin Baldoni. Actorul este acuzat de hărțuire sexuală și de orchestrarea unei campanii de defăimare împotriva ei
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe