- Home
- Tehnologie
- BUCUREŞTI, (08.12.2021, 16:00)
- Petru Mazilu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Strategie de securitate cibernetică pentru cipuri, proteze şi aparate auditive
Specialiştii companiei Kaspersky dezvoltă o politică de securitate cibernetică pentru dispozitivele bionice. Este vorba despre implanturile de cip, protezele bionice ale membrelor şi organelor interne, protezele vizuale şi aparatele auditive.
Urmărește
186 afișări
Strategie de securitate cibernetică pentru cipuri, proteze şi aparate auditive
Compania este una dintre primele organizaţii care au abordat fenomenul de augmentare umană, prezentând o strategie de securitate cibernetică. Documentul îşi propune să îmbunătăţească forţa de muncă, luând în considerare securitatea angajaţilor, atunci când folosesc dispozitive bionice la birou.
Demersul a pornit de la temerea că dispozitivele pot fi vulnerabile în condiţiile în care acestea sunt folosite din ce în ce mai mult.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Iohannis lovește fulgerător prin desecretizarea documentelor din ședința CSAT. Instituțiile statului au știut de campania de promovare a lui Călin Georgescu încă din 2021
-
Criză politică în Franţa: Guvernul lui Barnier a fost demis printr-o moţiune de cenzură
-
Reacţia lui Călin Georgescu, după desecretizarea documentelor: Se încearcă o acţiune a statului împotriva unui candidat prin orice mijloace să fie oprit
-
Ucraina rămâne fără ajutoare SUA. Mike Johnson blochează proiectul de lege pentru cheltuieli
„Dezvoltată de experţii în securitate Kaspersky, politica guvernează procedurile de utilizare a dispozitivelor bionice în cadrul companiei şi îşi propune să reducă riscurile asociate securităţii cibernetice în procesele de business. Documentul propus acoperă întreaga infrastructură a companiei şi toate unităţile sale operaţionale. Ca urmare, se aplică sistemului de control al accesului, precum şi proceselor de administrare, proceselor de întreţinere şi utilizării sistemelor automate. Politica urmează să fie aplicată atât angajaţilor, cât şi personalului temporar, dar şi angajaţilor părţilor terţe care prestează servicii contractuale către companie. Toţi aceşti factori urmăresc să sporească securitatea cibernetică a infrastructurii corporative la un nivel mai larg”, anunţă reprezentanţii companiei.
Politica de securitate cibernetică iniţiată de Kaspersky oferă o serie de procese de standardizare, sporind securitatea şi permiţând o mai bună includere a angajaţilor care folosesc dispozitive bionice atunci când sunt la birou. Unul dintre obiective include asigurarea confidenţialităţii digitale a dispozitivelor, determinarea diferitelor niveluri de drepturi de acces la informaţiile stocate şi atenuarea oricăror ameninţări legate de sănătatea umană.
Dispozitivele bionice vizate de politica de securitate cibernetică includ implanturi de cip, proteze bionice ale membrelor şi organelor interne şi organe senzoriale artificiale precum protezele vizuale şi aparatele auditive.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Ce planuri are Rusia cu România? Putin râde de țara noastră după decizia CCR de renumărare a voturilor, iar Alexandr Dughin a afirmat că „România va fi parte a Rusiei”
Citește pe www.zf.ro: De ce? Restaurantele „istorice“ KFC şi McDonald’s din zona Cişmigiu din Capitală au fost închise
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este cel mai deştept om din lume. El nu ridică niciodată tonul, nu îşi pierde calmul şi nu este niciodată stresat
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cine este Eugen Sechila, bărbatul din 'spatele' lui Călin Georgescu. Nimeni nu se aștepta la asta!
CANCAN.RO
Amendă de 7.500 lei pentru românii care fac acest lucru. Mulți români comit această greșeală în decembrie
GANDUL.RO
LEGĂTURILE dintre lumea INTERLOPĂ și Călin Georgescu, s-au făcut AMENINȚĂRI! SCHIMBUL de MESAJE de pe Tik Tok
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe