Un medic stomatolog clujean a dezvoltat prima periuţă de dinţi electrică cu tehnologie sonică din România

Cătălin Dimir este medicul stomatolog din Cluj care a gândit prima periuţă de dinţi cu tehnologie sonică produsă pentru piaţa din România. „The future of dental care is here” este sloganul care introduce consumatorului periuţa Sonair, care are mai degrabă aerul unui gadget, deşi funcţonalităţile acesteia ar putea lesne să o aşeze în topul celor mai bune periuţe de dinţi. Are 51 de grame, realizată aproape în totalitate din aluminiu, cu o durată de folosire până la încarcare de 60 de zile şi 3 variante de reglare a intensităţii de curăţare.

Urmărește
77 afișări
Imaginea articolului Un medic stomatolog clujean a dezvoltat prima periuţă de dinţi electrică cu tehnologie sonică din România

Un medic stomatolog clujean a dezvoltat prima periuţă de dinţi electrică cu tehnologie sonică din România

A fost un vis de-al meu mai vechi pe care l-am lăsat aşa, undeva în colţul minţii. Munca zi de zi la clinică şi interacţiunea cu pacienţii m-au determinat să mă gândesc serios la proiectul acesta. Pacienţii asteaptă recomandări când pleacă de la noi, de la ce periuţă să folosească , ce pastă de dinţi, până la rutina unei igiene orale bune. Cred că munca unui stomatolog nu se opreşte când a terminat tratamentul, pentru că este extrem de important şi posttratament cum anume îşi îngrijeşte pacientul dantura, aşa că este nevoie de îndrumarea medicului”, povesteşte Cătălin.

Într-o piaţă dominată de mari producători, periuţa de dinţi a iesit de pe linia de producţie acum câteva luni şi, cu toate avizele de calitate şi norme europene, este deja în vânzare pe site-ul companiei. Comenzile online nu au întârziat să apară, după cum ne mărturiseşte Cătălin Dimir: „ Avem feed-back-uri foarte bune. Clienţii sunt de-a dreptul încântaţi că au putut cumpăra o periuţă calitativă la un preţ accesibil, că pot alege din variantele de curăţare, după preferinţe. Sunt foarte mulţi care apreciază faptul că primesc şi cutie de călătorie pentru periuţă, un accesoriu la care nu am vrut să renunţ când am făcut pitch-urile de producţie.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici