Vestitul ecran albastru „al morţii” a devenit negru în Windows 11

Aşa-numitul ecran albastru al morţii (blue screen of death - BSoD) al Microsoft a devenit negru în noul sistem de operare Windows 11, potrivit BBC.

Urmărește
6418 afișări
Imaginea articolului Vestitul ecran albastru „al morţii” a devenit negru în Windows 11

Sursa foto: livecasta

Ecranul apare atunci când utilizatorii au o problemă cu computerul lor, solicitând de cele mai multe ori o repornire.

Un fundal negru a înlocuit albastrul, culoarea potrivindu-se cu ecranele de conectare şi de închidere din noul sistem, conform the Verge.

BSoD permite profesioniştilor din IT să diagnosticheze problemele hardware şi memorie şi include informaţii şi date care pot ajuta la identificarea acestora.

În 2016, ecranului i s-a adăugat un cod QR pe ​​care utilizatorii îl pot scana pentru a afla mai multe informaţii despre defecţiune.

Windows 8 a adăugat, de asemenea, o faţă nefericită, în 2012.

Atât codul QR, cât şi :( rămân şi în versiunea neagră.

Windows 11 a fost lansat luna trecută şi va fi disponibil ca o actualizare gratuită pentru utilizatorii de Windows 10 - deşi unele dispozitive nu pot rula noul sistem.

Microsoft va renunţa la Windows 10 în 2025.

O altă schimbare vizuală este butonul de pornire, care a fost mutat jos, în centrul ecranului.

Windows 11 va fi disponibil la sfârşitul acestui an, dar Microsoft nu a dat o dată exactă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici