Smiley lansează „Cum te văd eu”, o declaraţie de adoraţie pentru femei, în numele bărbaţilor care le iubesc

Urmărește
295 afișări
Imaginea articolului Smiley lansează „Cum te văd eu”, o declaraţie de adoraţie pentru femei, în numele bărbaţilor care le iubesc

Smiley lansează „Cum te văd eu”, o declaraţie de adoraţie pentru femei, în numele bărbaţilor care le iubesc

Smiley lansează, în plin val de cosmetizare a realităţii pe reţelele de socializare, „Cum te văd eu”, o declaraţie de adoraţie pentru toate femeile care întotdeauna sunt văzute de cei care le iubesc mult mai frumoase decât se simt. În rol de fotograf, înconjurat de zeci de frumuseţi unice, incontestabile şi diferite, Smiley îşi transmite mesajul de apreciere şi de curaj către toate femeile care se simt neîncrezătoare în propria putere, care nu îşi conştientizează frumuseţea în ochii celor dragi şi care simt că au nevoie de filtre pentru a fi apreciate.

„Îmi vine să urlu în gura mare, în numele tuturor ochilor adoratori, „Cum te văd eu nu te vede nimeni şi crede-mă că văd bine!” către toate doamnele lor. E greu pentru noi, bărbaţii, să înţelegem cum femeile nu sunt conştiente de frumuseţea şi de unicitatea lor pentru cei dragi şi cum de cele mai multe ori ochii noştri le văd perfecte, deşi ele nu se văd astfel şi îşi doresc să-şi acopere particularităţile cu uniformizare. Sunt soţ, tată de fată, fiu, prieten, artist, dar şi bărbat şi ştiu că de cele mai multe ori noi le vedem pe doamnele din vieţile noastre mai frumoase decât simt ele că sunt. Mă gândesc că muzica le poate transmite asta, iar piesa asta le-o poate confirma. Nu aveţi nevoie de filtre, de make-up, de cosmetizări, ci doar de zâmbet, de încredere şi de aprecierea noastră.”, declară Smiley despre demersul său muzical transformat în declaraţie de adoraţie.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu un videoclip semnat de Iulian Moga, în care, printre superbităţile de catwalk care apar, se numără şi Adelina Pestriţu, cu muzica şi textul semnate de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Dorian Micu, Vlad Munteanu (Doc), producţia şi mixul create de Lucian Nagy şi masterful de 2probeats, „Cum te văd” a avut parte şi de o lansare imprevizibilă şi spontană.

Setată de echipă să se lanseze pe data de 26 iulie, „Cum te văd eu” a fost adusă în playlist-uri pe 25 iulie, cu 12 ore mai devreme decât era planificat, din cauza unui pariu pierdut. Smiley a făcut un meci de FIFA cu Theo Zeciu, partenerul lui favorit de gaming, alături de care a şi stat pe primul loc în trending zile la rând odată cu lansarea piesei „VTM”. Şi cum niciun joc nu este fără miză, Theo a setat pariul ca în cazul în care Smiley pierde meciul, să lanseze pe loc noua lui piesă. „Pariu pierdut, pariu onorat. N-am avut ce face. Am pierdut şi mi-am sunat echipa pe loc, să împacheteze „Cum te văd eu” şi să o urce urgent pe canalul de YouTube. Mi-am auzit ceva vorbe de duh, dar eficienţi cum îi ştiu, s-au mobilizat şi s-au descurcat şi astfel am avut lansarea mai devreme decât era programat, însă la timp cât să mă achit de pariul pierdut. Aia e, vorba cânteculuiJ”, a declarat Smiley despre lansarea dinaintea lansării pe care a fost nevoit să o facă de dragul jocului şi al muzicii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici