Nicolae Rotileanu, fost consilier al lui Tăriceanu, eliberat de Ponta din postul de secretar de stat

Nicolae Rotileanu, fost consilier de stat al premierului Călin Popescu Tăriceanu, a fost eliberat din postul de secretar de stat în Ministerul Economiei, prin decizie semnată luni de premierul Victor Ponta.

Urmărește
1394 afișări
Imaginea articolului Nicolae Rotileanu, fost consilier al lui Tăriceanu, eliberat de Ponta din postul de secretar de stat

Nicolae Rotileanu, fost consilier al lui Tăriceanu, eliberat de Ponta din postul de secretar de stat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Rotileanu a preluat postul de secretar de stat în luna mai, tot prin decizie a premierului Ponta.

Anterior, el a lucrat ca şi consilier al premierului Tăriceanu până în decembrie 2008, când a demisionat odată cu preluarea mandatului de către Guvernul Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici