FBI doreşte să îl intervieveze pe Donald Trump în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat

FBI încearcă să îl intervieveze pe fostul preşedinte Donald Trump în cadrul investigaţiei sale privind tentativa de asasinat pentru a obţine o declaraţie a victimei - o parte standard a investigaţiei, potrivit unui oficial american.

Urmărește
743 afișări
Imaginea articolului FBI doreşte să îl intervieveze pe Donald Trump în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat

FBI doreşte să îl intervieveze pe Donald Trump în cadrul anchetei privind tentativa de asasinat

FBI a precizat joi într-o declaraţie că anchetatorii continuă să examineze fragmente de gloanţe şi alte dovezi în atacul asupra lui Donald Trump la mitingul său din Pennsylvania din 13 iulie. Totodată, FBI a menţinut întotdeauna împuşcăturile drept o tentativă de asasinat a fostului preşedinte, scrie CNN.

Biroul a emis declaraţia ca răspuns la întrebările privind mărturia directorului FBI, Christopher Wray, făcută miercuri în Capitoliu, în care acesta a declarat că există încă „unele întrebări” cu privire la faptul dacă Trump a fost lovit de un glonţ sau de o schijă.

În timpul audierii ample de miercuri din Camera Judiciară, directorul FBI a relatat legislatorilor noi detalii despre presupusul asasin al lui Trump, inclusiv faptul că acesta a căutat detalii despre asasinarea lui John F. Kennedy de pe laptopul său şi inspectarea zonei mitingului cu o dronă cu două ore înainte de eveniment.

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, a fost ţinta unei tentative de asasinat în timpul unui miting electoral în Pennsylvania. În timpul evenimentului, Donald Trump a fost atins de un glonţ în zona urechii drepte, iar atacatorul a fost împuşcat mortal la scurt timp după.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici