Veşti bune. Turiştii pot merge din nou pe Insula Capri

Turiştilor care au rezervat un hotel pe Capri li se va permite să revină pe insula italiană, în timp ce administraţia locală lucrează pentru a asigura aprovizionarea cu apă, după ce avaria la apeductul de pe continent a privat-o de apă curentă, scrie NBC News.

431 afișări
Imaginea articolului Veşti bune. Turiştii pot merge din nou pe Insula Capri

Veşti bune. Turiştii pot merge din nou pe Insula Capri

„Pregătim un nou ordin mai puţin restrictiv pentru a permite întoarcerea rezidenţilor, a persoanelor care deţin case secundare, care adesea au propriul rezervor de apă, şi a turiştilor cu rezervare la hotel. Va fi responsabilitatea hotelurilor să se asigure că au apă”, a declarat primarul din Capri, Paolo Falco, pentru emisiunea italiană TGCOM24.

La începutul zilei de sâmbătă, Falco a emis un ordin care a oprit sosirea turiştilor, după ce unele conducte care s-au spart în oraşul de coastă Castellammare di Stabia au lăsat locuitorii din Capri fără apă.

„Am lucrat toată noaptea pentru a asigura transporturile de apă şi cisternele care transportau apă, care au sosit. Îmi cer scuze tuturor, dar nu am putut face nimic ... prioritatea mea a trebuit să fie prevenirea unei urgenţe medicale”, a adăugat el.

În lunile mai şi iunie, Capri a fost cea mai populară destinaţie italiană în rândul turiştilor străini, care au reprezentat 84% din totalul vizitatorilor ţării, potrivit unei analize recente realizate de Lybra Tech.

Turiştii petrec în medie patru zile pe insula din largul coastei Napoli, aproape o treime dintre aceştia fiind cetăţeni americani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turist,
capri,
insulă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici