Aerodromul din Anglia unde a aterizat avionul Taylor Swift, atacat de protestatarii de mediu

Protestatarii Just Stop Oil au intrat pe aerodromul privat „unde avionul lui Taylor Swift a aterizat cu câteva ore mai devreme”. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii aeroportului din Essex, Anglia. Protestatarii au vopsit în portocaliu cel puţin două avioane.

Urmărește
388 afișări
Imaginea articolului Aerodromul din Anglia unde a aterizat avionul Taylor Swift, atacat de protestatarii de mediu

Aerodromul din Anglia unde a aterizat avionul Taylor Swift, atacat de protestatarii de mediu

Reprezentanţii Aeroportului Stansted au declarat că operaţiunile pe pistă au fost suspendate pentru scurt timp şi că două persoane au fost arestate. Este vorba despre doi membri ai organizaţiei Just Stop Oil care au vopsit două aeronave.

„La scurt timp după ora 5 dimineaţa, poliţia din Essex a arestat doi protestatari care au intrat în zona de aviaţie privată a aerodromului, departe de pistă şi terminalul principal de pasageri”, a declarat un purtător de cuvânt.

Acesta a mai spus că „niciun zbor nu a fost întrerupt, iar aeroportul funcţionează în mod normal”.

Protestatarii Just Stop Oil cer ca guvernul britanic să se angajeze să pună capăt utilizării combustibililor fosili până în 2030. Un incident asemănător a avut loc miercuri la Stonehenge. Complexul vechi de circa 5.000 de ani a fost acoperită cu vopsea portocalie de către protestatari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici