Grindină, vijelii şi descărcări electrice în mai multe localităţi din judeţul Arad. A fost emis mesaj Ro-Alert

  • ISU Arad informează că miercuri, între orele 19.25 şi 20.30, este valabilă o avertizare meteorologică Cod portocaliu de fenomene periculoase- grindină, vijelii şi descărcări electrice, în mai multe localităţi din judeţul Arad.
  • Autorităţile au transmis mesaj Ro-Alert.
142 afișări
Imaginea articolului Grindină, vijelii şi descărcări electrice în mai multe localităţi din judeţul Arad. A fost emis mesaj Ro-Alert

Grindină, vijelii şi descărcări electrice în mai multe localităţi din judeţul Arad. A fost emis mesaj Ro-Alert

„În această seară, în intervalul orar 19:25 - 20:30, este valabilă o Avertizarea meteorologică Cod portocaliu de fenomene meteorologice periculoase - grindină, vijelii şi descărcări electrice, pentru localităţile: Arad, Pecica, Vladimirescu, Zimandu Nou, Fântânele, Livada, Felnac, Şofronea, Zădăreni”, anunţă ISU Arad.

A fost transmis mesaj de avertizare a cetăţenilor din zonele vizate, prin sistemul Ro-Alert.

„Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potenţialele efecte generate de fenomenele meteorologice avertizate, pompierii din cadrul ISU Arad sunt pregătiţi să asigure în cel mai scurt timp intervenţiile pentru limitarea efectelor produse de situaţiile de urgenţă, forţele de intervenţie fiind suplimentate la nevoie”, se arată în finalul informării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici