BREAKING NEWS  Alegeri Bucureşti. Rezultate exit-poll! Nicuşor Dan câştigă un nou mandat. Cursă strânsă la Sectorul 1 şi Sectorul 2. George Tuţă şi Clotilde Armand la egalitate / Daniel Băluţă şi Ciucu câştigă un nou mandat. Fiul lui Piedone este noul primar de la Sectorul 5

  • Nicusor Dan a obţinut un nou mandat de primar în Bucureşti. Candidadul independent susţinut de Alianţa Drepata Unită şi REPER a obţinut 45%, pe locul secund se află Gabriela Firea cu 24%, iar pe trei Popescu Piedone cu 13%.
  • Daniel Băluţă a câştigat un nou mandat de primar al Sectorului 4 cu 59% dintre voturi, arată datele Curs Avangarde.
  • Ciprian Ciucu, campionul alegerilor din Bucureşti. Liberalul a câştigat un nou mandat de primar al Sectorului 6 cu 71% din voturi, arată datele datele exit poll-ului Curs Avangarde
  • La europarlamentare PSD-PNL a obţinut 54%, AUR 14%, ADU 11%, iar UDMR 5%.
20685 afișări
Imaginea articolului Alegeri Bucureşti. Rezultate exit-poll! Nicuşor Dan câştigă un nou mandat. Cursă strânsă la Sectorul 1 şi Sectorul 2. George Tuţă şi Clotilde Armand la egalitate / Daniel Băluţă şi Ciucu câştigă un nou mandat. Fiul lui Piedone este noul primar de la Sectorul 5

Alegeri Bucureşti. Rezultate exit-poll! Nicuşor Dan câştigă un nou mandat. Cursă strânsă la Sectorul 1 şi Sectorul 2

UPDATE Rezultate alegeri locale la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand îl întrece pe George Cristian Tuţă cu două pocente la rezultatele de la 22.00. Datele transmise iniţial pentru ora 20.30 îi arătau pe Armand şi pe Tuţă la egalitate.

 

  • Sectorul 3 Robert Negoiţă - 51% Lucian Judele - 23%
  • Sectorul 4 Daniel Băluţă - 59% Paul Ene - 20% 
  • Sectorul 5 Vlad Piedone 38%
  • Sectorul 6 Ciprian Ciucu - 71% Mihaela Ştefan – 13%

UPDATE Daniel Băluţă a câştigat un nou mandat de primar al Sectorului 4 cu 59% dintre voturi, arată datele Curs Avangarde.

UPDATE Ciprian Ciucu, campionul alegerilor din Bucureşti. Liberalul a câştigat un nou mandat de primar al Sectorului 6 cu 71% din voturi, arată datele datele exit poll-ului Curs Avangarde

Nicuşor Dan câştigă Primăria Capitalei, cu 45 %. El este urmat de Gabriela Firea cu 24%, Cristian Popescu Piedone, 13% şi Sebastian Burduja, cu 10%, potrivit exit-pollului CURS Avangarde.

La europarlamentare PSD-PNL a obţinut 54%, AUR 14%, ADU 11%, iar UDMR 5%.

Rezultate Sectorul 1: Egalitate între primii doi candidaţi. Clotilde Armand 41% - George Cristian Tuţă 41%

Rezultate Exit-Poll Sectorul 2 din Capitală: Primii doi clasaţi au obţinut 43%

BREAKING NEWS Nicuşor Dan va obţine un nou mandat în Capitală

Nicusor Dan a obţinut un nou mandat de primar în Bucureşti. Candidadul independent susţinut de Alianţa Drepata Unită şi REPER a obţinut 45% , pe locul secund se află Gabriela Firea cu 24%, iar pe trei Popescu Piedone cu 13%.
 
 
 
Prezenţa la vot în Bucureşti a fost sub media pe ţară atât la alegerile locale cât şi la alegerile europarlamentare.
 
La sectoare bătălia este strânsă la Sectorul 1 între George Tuţă( PSD-PNL) şi Clotilde Armand ( USR) şi Sectorul 2 între Radu Mihaiu şi Rareş Hopincă. La Sectorul 3 Negoiţă ar urma să obţină un nou mandat. La 4 şi 6, candidaţii susţinuţi de coaliţia PSD-PNL sunt favoriţi să obţină un nou mandat. La Sectorul 6 diferenaţa ar urma să fie una record între primii candidaţi.

SECTOR 1 EXIT POLL

SECTOR 2 EXIT POLL

 
La Sectorul 5, Vlad Popescu Piedone ar urma să devină primar.

REZULTATE Consiliul General

 
MEDIAFAX va publica primele exit-poll-uri de la alegerile locale 2024. AICI vei afla prima dată cine a câştigat lupta pentru Primăria Capitalei.
 
UPDATE Mai puţin de o oră ne desparte de primele exit-poll-uri oficiale. Mediafax va oferi în scurt timp prima imagine de asamblu asupra rezultatelor din Capitală.
 
UPDATE Noi estimări vin din surse politice. În Capitală la ora 18:00 Nicuşor Dan ar avea 38%, Gabriela Firea 24%, Popescu Piedone 15%, Sebastian Burduja  15%.
 
UPDATE Surse politice au precizat pentru Mediafax că situaţia la ora 15:00 în Capitală pe baza estimărilor era următoarea: Nicuşor Dan - 35% , Gabriela Firea - 27%, Popescu Piedone - 17 %, Sebastian Burduja 15%
 
UPDATE O serie de prime estimări circulă în spaţiul online. La Bucureşti un candidat la primăria generală pare să fi construit un avans în primele 7 ore de votare. 
 
Diferenţa între primii doi candidaţi este la ora 13:00 de aproximativ 14%.
 
UPDATE  Până la ora 14.00, în Bucureşti au fost semnalate 28 de incidente în legătură cu votarea. Trei nu s-au confirmat, iar nouă sunt în curs de verificare. Şapte persoane au avut probleme medicale lângă sau în secţiile de votare.
 
Prezenţa la vot în Capitală până la ora 14.00. Câţi bucureşteni au votat în fiecare sector Prezenţa la vot în Bucureşti, până la ora 14.00 este de 19,46% la alegerile locale şi de 20,38% la alegerile europarlamentare. Este cea mai slabă prezenţă, comparat cu celelalte judeţe, pentru alegerile locale, conform datelor în timp real transmise de AEP.
 

Câţi bucureşteni au votat până la ora 13:00

  • Alegeri locale: 16,43%
  •  
  • Alegeri europarlamentare: 17,19%
Prezenţa la vot în Bucureşti la ultimele alegeri locale şi europarlamentare
  • Alegeri locale 2020 Bucureşti - 36,93%
  • Alegeri europarlamentare 2019 Bucureşti - 52,34%
  • Alegeri locale 2016 Bucureşti - 33,23%

Candidaţi Alegeri locale 2024 Bucureşti

Cine sunt candidaţii pentru funcţia de primar general al Capitalei În cursa pentru Primăria Bucureşti s-au înscris nouă candidaţi.  Cei nouă candidaţi întraţi în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, în ordinea în care se vor regăsi pe buletinele de vot, sunt: 
  • Gabriela Firea (PSD) 
  • Sebastian Burduja (PNL) 
  • Mihai Enache (AUR) 
  • Dorin Iacob (Partidul Alternativa Dreaptă) 
  • Diana Şoşoacă (SOS România) 
  • Cristian Popescu Piedone (PULS) 
  • Alexandru Pânişoară (Partidul Ecologist Român) 
  • Nicuşor Dan (independent) – actualul primar 
  • Constantin Titian (independent) 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici