Averile candidaţilor la prezidenţiale: George Simion spune că trăieşte din salariul de deputat şi a primit suma de 60.000 de euro cadou pentru botezul copilului său

Potrivit declaraţiei sale de avere, George Simion, candidatul la prezidenţialele din 2024, din partea AUR, nu are o avere considerabilă, întreţinându-se din salariul de deputat.

Urmărește
229 afișări
Imaginea articolului Averile candidaţilor la prezidenţiale: George Simion spune că trăieşte din salariul de deputat şi a primit suma de 60.000 de euro cadou pentru botezul copilului său

Averile candidaţilor la prezidenţiale: George Simion spune că trăieşte din salariul de deputat şi a primit suma de 60.000 de euro cadou pentru botezul copilului său

Conform declaraţiei de avere a lui George Simion, candidatul AUR la alegerile prezidenţiale 2024 nu pare să facă parte din categoria oamenilor politici înstăriţi.

Liderul AUR nu are terenuri, clădiri sau maşini, dar nici bijuterii, obiecte de artă, obiecte care fac parte din patrimoniul naţional, care să depăşească suma de 5.000 de euro.

Mai mult, potrivit declaraţiei de avere, Simion nu are bunuri mobile care să depăşească suma de 3.000 de euro fiecare şi nici imobile înstrăinate în ultimele 12 luni.

Nu are nici conturi sau depozite bancare, fonduri de investiţii sau carduri de credit care să depăşească suma totală de 5.000 de euro.

În schimb, George Simion a declarat că a primit suma de 60.000 de euro cadou pentru botezul copilului său.

În ceea ce priveşte veniturile salariale obţinute, politicianul se întreţine din salariul primit de la Camera Deputaţilor, cu o valoare anuală de 137.402 de lei, la care se adaugă salariul soţiei sale, Ilinca Simion, de 8.250 de lei, aceasta lucrând în Educaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici