Delegaţia AUR nu a fost primită de Diana Şoşoacă la întâlnirea de la Casa Capşa

  • Delegaţia AUR nu a fost primită de Diana Şoşoacă la întâlnirea suveraniştilor, care are loc la Casa Capşa.
  • AUR transmite că Diana Şoşoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune şi anunţă alte discuţii cu forţele suveraniste pe 27 şi 28 august.
Urmărește
1360 afișări
Imaginea articolului Delegaţia AUR nu a fost primită de Diana Şoşoacă la întâlnirea de la Casa Capşa

Delegaţia AUR nu a fost primită de Diana Şoşoacă la întâlnirea de la Casa Capşa

„AUR a răspuns cu bună credinţă invitaţiei de a avea discuţii cu privire la unificarea forţelor suveraniste în speranţa unui dialog adevărat. Însă, Diana Şoşoacă a dovedit că totul era doar un exerciţiu de imagine. Aceasta nu a dorit un dialog, ci a vrut să se urce pe un segment important al populaţiei ţării noastre, cel suveranist, care nu are cum să fie reprezentat de aceasta. Prin refuzul de a primi delegaţia AUR la discuţiile de la Casa Capşa, prin ameninţările că va chema Poliţia pentru a da afară un deputat al Parlamentului României şi un europarlamentar, aceasta ne-a demonstrat că mai presus de interesele românilor se află orgoliile şi ambiţiile personale”, potrivit unui comunicatv de presă.

Reprezentanţii AUR afirmă că, „într-un moment în care românii au nevoie de o forţă politică suveranistă care să se lupte cu PSD şi PNL, Diana Şoşoacă a ales să submineze orice efort de construire a unei platforme comune”.

„AUR va continua dialogul cu forţele politice suveraniste, acele partide care merită să fie auzite şi care împărtăşesc dorinţa de a construi o Românie suverană, fără a fi deturnate de agende personale. În acest sens, invităm la discuţii pe 27 şi 28 august la Parlamentul României toate formaţiunile politice suveraniste care chiar doresc unitate, în cadrul unui format agreat de toţi participanţii. Excludem continuarea oricăror discuţii cu cei prezenţi astăzi la farsa numită <consultări în crâşmă>”, se menţionează în finalul comunicatului.

Delegaţia AUR la discuţiile de la Casa Capşa a fost formată din Gianina Şerban - vicepreşedintele AUR, europarlamentarul Georgiana Teodorescu şi Ramona Ioana Bruynseels.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici