Eugen Tomac: Coalizarea forţelor de dreapta este soluţia corectă la prezidenţiale

  • Toate energiile de dreapta trebuie să se unească, în vederea alegerilor prezidenţiale, spune, la RFI, preşedintele PMP, Eugen Tomac, după eşecul Alianţei Dreapta Unită la alegerile din 9 iunie.
  • El afirmă că pentru a avea un candidat în turul al doilea, e nevoie de o coagulare a forţelor de dreapta.
168 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Coalizarea forţelor de dreapta este soluţia corectă la prezidenţiale

Tomac: Coalizarea forţelor de dreapta este soluţia corectă la prezidenţiale

Eugen Tomac vrea coagularea forţelor de dreapta, pentru alegerile prezidenţiale din acest an.

„Realitatea este una singură: în România avem şansa să reuşim în turul doi să mergem cu un candidat care să învingă stânga, doar dacă ne unim energiile. Din acest punct de vedere, este nevoie de o discuţie extrem de serioasă şi aşezată, fără aroganţe, fără orgolii, ci pur şi simplu privind realist spre acest obiectiv. Acesta a fost şi obiectivul pentru care am creat Alianţa Dreapta Unită”, spune el.

În opinia sa, „coalizarea forţelor de dreapta, fie sub această formulă pe care am gândit-o împreună cu preşedinţii Drulă şi Orban, fie într-un alt format, trebuie să fie soluţia corectă, pentru a da ţării o şansă reală de a avea un preşedinte de dreapta”.

„Pentru a avea şanse reale, un candidat de dreapta trebuie să adune în jurul său toate energiile”, încheie Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici