Gabriela Firea, la sediul PSD: Îi rog pe colegii mei să nu plece din secţiile de votare ca data trecută

  • Gabriela Firea este încrezătoare şi spune că va comenta doar rezultatele oficiale ale alegerilor pentru Primăria Capitalei.
  • Ea a ajuns la sediul central al PSD şi a transmis un mesaj către colegii săi din secţii: să nu plece ca data trecută şi să nu semneze procese verbale în alb.
272 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, la sediul PSD: Îi rog pe colegii mei să nu plece din secţiile de votare ca data trecută

„Eu sunt încrezătoare, sunt optimistă, le mulţumesc bucureştenilor care au venit azi la vot şi celor care m-au votat, şi celor care nu m-au votat, iar opinii voi avea doar după numărătoarea oficială. Ştiţi părerea mea despre exit-poll-uri. Vă aduceţi aminte că data trecută s-a dat o diferenţă de 10 puncte. Nu a fost decât de patru puncte”, a spus Gabriela Firea, întrebată despre diferenţa de scor preconizată între ea şi Nicuşor Dan.

Aceasta a precizată că procesul de votare este încă în plină desfăşurare şi a făcut un apel la colegăii săi social-democraţi: „Încă o dată îi rog pe colegii mei să nu plece din secţiile de votare ca data trecută, să nu semneze procese verbale în alb, să nu semneze procese verbale cu anumite modificări făcute cu pixul sau cu carioca. Să apărăm voturile noastre, pentru că aşa este normal, din respect faţă de cetăţeni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici